Návrh programu VČS 2020

Návrh programu výroční členské schůze.
  1. Výbor pobočného spolku s názvem Moravský rybářský svaz, z.s. pobočný spolek Uherský Brod , zapsaný ve spolkovém rejstříku vedeným Krajským soudem v Brně, oddíl L, vložka 18270 , se sídlem Na Láně 1976 Uherský Brod 688 01, IČ 00557331 (dále jen „pobočný spolek“ ), zveřejňuje dnem 21.12.2019 na webových stránkách pobočného spolku www.rybariub.cz, dále na Facebooku, Twiteru, Instagramu, návrh programu nadcházející výroční členské schůze pobočného spolku sestavený výborem pobočného spolku.

  2. Návrh programu nadcházející výroční členské schůze pobočného spolku:

    1. Zahájení

    2. Volba komisí

    3. Přednesení zpráv o činnosti a hospodaření za kalendářní rok 2019

    4. Schválení plánu hospodářské činnosti na kalendářní rok 2020

    5. Volba nových členů výboru

    6. Volba nových členů kontrolní a revizní komise

    7. Schválení usnesení

    8. Diskuze

    9. Závěr


  3. Členové pobočného spolku mají právo předkládat výboru pobočného spolku po dobu 14 dnů od zveřejnění tohoto návrhu programu doplňující body programu. Případné návrhy na doplnění programu nadcházející výroční členské schůze pobočného spolku je třeba, aby členové pobočného spolku učinili písemně a tyto zaslali pobočnému spolku na adresu jeho sídla uvedenou výše nebo na e-mail info@rybariub.cz

  4. Tento rok je volební – proto pokud máte nějaké návrhy kandidátů pro práci ve výboru, nebo v hospodářském odboru pobočného spolku, zašlete je na e-mail. Návrhy je možno posílat do konce ledna 2020.

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.